Restart – bloggen. Pappaledig dag 2.

Kanske passar bra att återuppliva den avsomnade bloggen när man precis börjat en fyramånaders pappaledighet med den lilla människan som nu blivit 14 månader.

Nej inte så att jag ska ägna min hemmatid åt att blogga. Tvärtom. Faktum är att jag igår – första hemmadagen – tittade mindre på min telefon än på mycket länge. Det gick liksom i ett för en pappa som förvisso inte varit odelaktig tidigare men ändå var ovan vid att ha ansvaret från 6 på morgonen till 17 på kvällen. Särskilt eftersom den lilla människan är van att amma som tröst och naturligtvis saknade sin mamma.

Hur som helst. Idag feber. Och ett sedan länge inplanerat läkarbesök på barnkliniken. Den lille har Downs Syndrom och det blir en hel del extra kontroller. Vi följer upp värdet på sköldkörtelhormonet som han medicinerar för och tittar på den allmänna utvecklingen ur ett läkarperspektiv. Senare är regelbundna möten med habiliteringen och hörselenheten på lasarettet inplanerade.

Västmanlands Downsförening har en träff på Vallby Friluftsmuseum på eftermiddagen. Får se hur feberpojken mår… Nu sover han i soffan efter en halv supp febernedsättande.

Ikväll blir det ärtsoppa och pannkakor. Det gäller att försöka få in rutiner. Varför inte börja med en torsdagsrutin?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s