Spotify och Bucket lists

Såg en glimt av SVT2-programmet Sapmi Sessions. Denna gång ett musikaliskt möte mellan Linnea Henriksson och en syskongrupp bl a känd som Violet Road. Lät jäkligt bra. Blev återigen påmind om att skaffa betalversionen av Spotify för att kunna lyssna in på nya guldkorn. Och i övermorgon kommer Kents nya, La Belle Epoque. Att göra: Spotify.nu.

Sapmi Sessions påminde mig också om att jag inte är helt skitdålig på att bocka av upplevelser från Bucket List. Som t ex att se Lappland eller köra vårskidåkning i Riksgränsen. Sicilien och New York står för dörren. När en björn eller varg står för dörren vet man aldrig. Plötsligt händer det. Funderar lite på om man skulle lägga in en helg ensam i en enslig stuga med en gitarr och en full flaska whisky. Apropå Sapmi Sessions…

Listan är f ö betydligt längre än så. Men det gör inget. Livet är långt. Innan den nya lilla människobebisen föddes oroade jag mig mest för hur det skulle vara att vara en gammal pappa till ett litet barn. Äldsta farsan i kompisgänget. Bli tagen för morfar när man går ensam med barnvagnen på stan. Inte orka vara sådär busig o kul. Dö innan sonen vuxit upp.

Idag är den lilla nya människan 3,5 veckor. Själv är jag betydligt yngre än för en månad sedan.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s